|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Привіт усім 😊
Шукаю гарну жіночу сумку на подарунок до Нового року. Хочу порадувати близьку людину, тому важливо, щоб сумка була не лише красива, а й якісна — щоб шкіра або хороший матеріал, акуратний пошив, стильний вигляд. Бюджет середній, не хочу переплачувати лише за бренд, але й відвертий масмаркет не розглядаю. Цікавлять перевірені онлайн-магазини або сторінки, де ви вже замовляли й залишилися задоволені сервісом і доставкою. Можливо, хтось купував сумку саме як подарунок — буду дуже вдячна за рекомендації, фото або відгуки 🙏 Хочеться встигнути до свят і не прогадати з вибором. Дякую всім наперед і з наступаючими святами. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Я минулого року шукала подарунок для подруги й замовила сумку саме svit-sumok.com.ua/тут. Вибір дуже хороший — є стильні моделі на будь-який смак, якісне виконання і швидка доставка. Подруга залишилася в захваті! Можу порадити сміливо дивитися в цьому магазині.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Профи
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Профи
|
Цитата:
[IMG]podaruka.ua/image/cache/webp/catalog/unixml/215/6821/ekosumka_shoper_35_38_5_sm_what_is_your_super_powe r_i_m_ukrainian-800x800.webp[/IMG] |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|