|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Вітаю! Планую переїзд до Німеччини на роботу через 10–11 місяців. Німецьку знаю тільки на рівні A1 (трохи зі школи). Потрібно дійти хоча б до B1–B2, бажано з хорошою розмовною практикою і правильною вимовою. Шукаю серйозний онлайн-курс німецької, де будуть і граматика, і багато говоріння, і підготовка до тестів (можливо Goethe-Zertifikat). Не хочу витрачати час на слабкі школи, де просто переглядають відео. Хто вчив німецьку онлайн з нуля і дійсно досяг результату за рік? Які курси можете порадити?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Найкращий варіант, який знайшов — онлайн мовна школа . У них є повноцінна програма «Німецька мова» — групове та індивідуальне навчання, підготовка до тестів. Мені підійшло поєднання теорії, практики та асоціативних методів. Викладачі працюють з 3D-моделями, інтерактивними візуалізаціями — правила і слова запам’ятовуються набагато легше. Формат Close to You — викладач завжди поруч, багато розмовної практики. Плюс мотиваційна система з подарунками та змаганнями. А головне — є гарантія результату: якщо не досягнеш цільового рівня, навчають безкоштовно далі. Я за 11 місяців дійшов до B2 і здав Goethe-Zertifikat B2 з першого разу.
Последний раз редактировалось Квавчук; 18.02.2026 в 12:44. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Особливо сподобалося, що дають багато реальних робочих ситуацій на уроках: співбесіда, розмова з колегами, написання листів. Викладач постійно виправляв вимову, це дуже допомогло. Гарантія спрацювала — після основного курсу додали 5 занять безкоштовно, щоб довести speaking до впевненого рівня.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|