|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Порадьте постачальника медичних товарів для працівників лікарень та інших медичних закладів. Де є можливість замовити сертифіковану продукцію, цікавляьб фільтри дихальні для апаратів ШВЛ за оптовою ціною? Якщо у вас є безпечний та перевірений часом постачальник, залиште контакти.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Я б не гнався за найдешевшим, бо такі фільтри повинні добре затримувати віруси і бактерії. Якщо хочеш спокою, бери перевірений варіант, де ясно написано про ефективність фільтрації і матеріал мембрани. Не бери перше, що під руку потрапило, бо це може зіпсувати всю ідею захисту.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Річ у тім, що вірусо‑бактеріальні фільтри бувають різні, і важливо розуміти як вони працюють. Є електростатичні і механічні, і в кожного свої особливості ефективності і опору повітря. Також зверни увагу на те, для яких пристроїв вони призначені, бо одні підходять до апаратів штучної вентиляції легень, інші для портативних систем чи кисневих масок.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Особисто я теж спочатку невпевнено підходив до вибору, бо технічні параметри можуть здаватися складними. Але мені допомогло те, що я прочитав детальні описи і порівняння фільтрів для медичних працівників, від компанії Intella і зрозумів механізми фільтрації і різницю між типами фільтрів. Там написано які матеріали використовують, як фільтр затримує віруси і бактерії, а також які існують електростатичні й механічні варіанти, і в яких ситуаціях вони кращі.
Це реально допомогло мені визначитися з тим, що саме потрібне для моїх цілей, бо тепер я розумію не тільки цифри, а й принцип роботи. Так я обрав фільтр, який максимально відповідає моїм потребам і до того ж легкий в експлуатації. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|