|
|||||||
| Искусство Поэзия, литература, фото, книги и журналы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Подскажите пожалуйста, брал ли кто-то медицинское оборудование на этом сайте? formed.ua/]медтехника интернет магазин Тут очень заманчивые цены, если кто-то брал – поделитесь отзывами, пожалуйста!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Підкажіть, де можна подивитися аудіометри?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Якщо палнуєте купувати таку медтехніку, то треба шукати варіанти з найвигіднішими цінами. Впевнений, що вас зацікавить ціна на Аудіометр audiometers.com.ua/ ось на цьому сайті, тут можете дізнатися і характеристики. Для клініки надається декілька видів аудіометрів, що відрізняються між собою за функціональністю та діапазоном. Найбільш комфортним вибором є цифрові аудіометри, які можуть замірятися розміром від кишенькових до невеликих десктоп-моделей.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Якщо потрібно придбати якісний негатоскоп ціна прийнятна та іншу надійну медичну техніку, то можу рекомендувати перевірену компанію maestro.com.ua/uk/111-negatoskopi/maestro.com.ua/uk/111-negatoskopi/, яка надає можливість українським медикам працювати на сучасних високотехнологічних новинках медичного обладнання та гарантує повну подальшу сервісну підтримку. Кваліфіковані спеціалісти охоче знайдуть відповіді на всі питання, допомагаючи підібрати ту модель медичного пристрою, яка найкраще підходить для конкретного випадку використання у медзакладах, а також у навчальних закладах, що займаються підготовкою медперсоналу.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Избранный
|
Самое главное - это качество товара медицинских товаров. Вот у меня глюкометр работает безупречно, а ланцеты не вызывают никаких неприятных ощущений при использовании. К тому же, выбор продуктов для диабетиков, таких вот s55.com.ua/g51815675-test-poloski-dlya]s55.com.ua/g51815675-test-poloski-dlya в магазине Sahar 5.5 просто колоссальный. Здесь есть все необходимое для контроля сахара в крови. Цены также приятно удивляют, особенно если покупать товары во время акций или с использованием скидок. А еще консультанты магазина всегда готовы помочь вам с выбором и ответить на все вопросы. И не забудьте о быстрой доставке по Украине!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Если вам нужно медицинское оборудование, я рекомендую эту компанию как надежного поставщика. Здесь есть широкий выбор разных медицинских аппаратов, включая рентгеновские аппараты medigran.com/ru/catalog/mediczina/x-ray-diagnostic-systemsmedigran.com/ru/catalog/mediczina/x-ray-diagnostic-systems. Важно выбирать оборудование от доверенных поставщиков, чтобы обеспечить качество и надежность. Обратитесь к этой компании, чтобы получить подробную информацию о доступных устройствах и консультации по выбору оборудования, отвечающего вашим потребностям в области медицины.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Избранный
|
Нещодавно мені довелося скористатися послугами медичного закладу, який обладнаний продукцією d-optic.com.ua/D-Optic . Я вражена їхньою технологічною передовістю та високим стандартом обслуговування. Моє здоров'я у надійних руках, і я вдячна їм за це!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Новичок
|
Доброго дня! Дивлячись що саме ви шукаєте. Якщо мова про професійне обладнання для клінік, то я б радив порівнювати не тільки ціни, а й наявність сертифікатів та сервісну підтримку.
Ми для свого кабінету ендоскопії частину позицій (особливо інструментарій) замовляли через alton-medical.com.uaAlton-medical-com.ua. У них вузька спеціалізація саме на ендоскопічних хірургічних інструментах, тому якість перевірена. Щодо цін — вони адекватні ринку, але головне, що інструменти надійні в роботі, що для хірурга критично. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|