Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ДОСКА ОБЪЯВЛЕНИЙ ДНЕПРА > Куплю

Куплю Объявления в Днепропетровске о покупке товаров, услуги

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 21.02.2026, 14:10   #1
maridua
Избранный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 164
maridua на пути к лучшему
По умолчанию Матча після відмови від енергетиків

Привіт усім! Нещодавно повністю відмовився від енергетиків, бо зрозумів, що вони просто “вбивають” мій сон і нервову систему. Зараз шукаю більш м’яку альтернативу для бадьорості, і багато хто радить матча. Але боюся, що ефекту взагалі не буде. Хто переходив з енергетиків на матча — чи вистачає енергії і яку саме краще брати на початку?
maridua вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.02.2026, 14:14   #2
Zarik
Местный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 59
Zarik на пути к лучшему
По умолчанию Re: Матча після відмови від енергетиків

Я якраз переходив з енергетиків, і перші дні було дивне відчуття, ніби «нічого не працює», бо немає того різкого удару по нервовій системі. Але через тиждень зрозумів, що чай матча дає інший формат бадьорості — без піків, зате тримає довше і без відкату. Щоб не розчаруватися, важливо брати нормальну якість, я вирішив matcha-japan.com.ua/uk/product-category/yaponskij-chaj-yaponskie-produkty-pitaniya/matcha-chaj/матча купить у від M. J. Market Україна, бо вони постачають її з Японії і там реально відчувається чистота смаку та стабільність ефекту. Брав світлі сорти і робив не дуже концентровану порцію, щоб організм звик після енергетиків. Енергії вистачає на роботу і концентрацію, але без внутрішнього тремтіння і проблем зі сном. Для мене це був перехід від «штучного форсажу» до рівного режиму, і в довгостроковій перспективі це значно комфортніше.

[IMG]matcha-japan.com.ua/wp-content/uploads/2019/07/matcha-chlorella3-420x315.jpg[/IMG]
Zarik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ