|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привет! Часто к вечеру хочется чего-то вкусного, но без лишней суеты. У кого есть любимый вариант ужина, который не надо готовить самому и можно просто заказать?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Приветствую! У нас дома настоящая традиция — вкусный вечер с gogo-pizza.com.ua/]Go Go Pizza . Это всегда спасение, когда не хочется стоять у плиты. Там можно заказать суши и пицца с доставкой, причём в одном заказе сразу несколько блюд. Пицца приезжает горячей, с хрустящей корочкой, а роллы — свежие и красиво поданы. Отлично подходит как для семейного ужина, так и для компании друзей. Главное — не нужно думать, что готовить, всё уже сделано за тебя.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
А ми любимо смачно вечеряти ролами від bagatolososia.kiev.ua/bagatolososia.kiev.ua/. Дуже рекомендую! Тут великий вибір страв і ви точно знайдете те, що буде до душі саме вам.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
О, знайома ситуація
Я теж часто після роботи не маю ні сил, ні бажання щось готувати. Якщо хочеться смачно й без мороки — ось кілька перевірених варіантів: Салати або боули — замовляю в місцевих кафе типу Salateira чи Bowl Market. Легко, свіже й не шкодить фігурі. Сирна або м’ясна тарілка — ідеально під келих вина, якщо хочеться просто розслабитись. Часто беру в гастромаркетах, де вже все красиво зібрано. Суші або poke — швидко, смачно й без відчуття важкості після. Крем-суп або паста з доставкою — якщо хочеться чогось теплого й домашнього, але без каструль і плити. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А я люблю сладкое. И даже вечером, не проблема)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Если захочется сладкого на вечер, обязательно приготовьте по этому рецепту blog.comfy.ua/venskie-vafli-11-receptov_a0-392/ венские вафли. Рецепт простой, ингредиенты доступны, а результат — нежные, ароматные вафли с золотистой корочкой. Отличный вариант для уютного вечера дома, с чашкой чая или кофе, чтобы побаловать себя и близких вкусной сладостью.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
У меня всегда проблема - что вкусного приготовить на ужин.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
Трудно советовать какие-то блюда не зная что у вас есть в холодильнике. И опять же мы не знаем ваших предпочтений в еде. Может быть вы вегетарианка и не едите мяса. Советую вот yabpoela.net/тут поискать рецепты для приготовления ужина. Мне этот кулинарный портал всегда помогает когда я листаю интернет в поисках нужного рецепта.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Пользователь
|
Я очень люблю вечером кушать пасту карбонару)) вайб + вкусно
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Профи
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Профи
|
А коли сам ото стоїш біля тої плити то вже і нічого не хочеться.. мабуть тому я люблю коли просто і швидко.. Кашу в каструлю, чи м'ясо на гриль.
До речі, а ви м'ясо їсте? А яке і де купуєте? Так щоб дійсно смачне було. ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Профи
|
Якщо коротко — я нарешті знайшла «свій» чай. Замовляла в Kikkou kikkou.com.ua/ після поради знайомої й залишилась дуже задоволена. Взяла сенчу для щоденного чаювання та генмайчу на вечір — смак натуральний, без різкої гіркоти, відчуваються легкі трав’янисті й горіхові нотки. Видно, що це не випадковий продукт, а якісний японський чай. Тепер періодично повертаюсь туди, бо впевнена в тому, що купую.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Профи
|
І до чого ваш галімий чай тут? Якщо взагалі то розмовляємо про смачну вечерю
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Профи
|
Це ото називається треба зайти ляпнути щось.. а про що.. куди і навіщо то вже нікого не хвилює
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Избранный
|
Цитата:
М'ясо на грилі - це взагалі ідеальний варіант, коли не хочеться годинами стояти біля плити, але при цьому хочеться справжньої вечері, а не просто перекусу. Головний секрет тут навіть не в маринадах, а в самому продукті: якщо взяти правильний відруб, то крім солі та перцю більше нічого і не треба. Для швидкого смаження найкраще підходить витримана яловичина, бо вона готується лічені хвилини. Якщо хочете справді насиченого смаку та соковитості, то краще за все виходить класичний стейк рибай myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-ribay/myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-ribay/ де завдяки жировим прошаркам м’ясо залишається м’яким навіть при інтенсивному жарі. Купувати таке м'ясо краще в перевірених місцях, де стежать за визріванням та умовами зберігання, бо магазинна яловичина з найближчого супермаркету часто виходить сухою, як підошва. Порада: діставайте м’ясо з холодильника хоча б за пів години до готування, щоб воно нагрілося до кімнатної температури, інакше всередині воно залишиться холодним, а зверху почне горіти. Після гриля обов’язково дайте шматку "відпочити" пару хвилин на теплій тарілці, щоб соки рівномірно розійшлися по волокнах. |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|