|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Привіт всім! Хтось знає, як змінити мову в додатку Слот Сіті? Бо я випадково встановив додаток не тою мовою, і тепер нічого не можу розібрати. В налаштуваннях лазив, але нічого не знайшов. Може, хто знає якийсь секретний код, чи що? Чи, може, треба перевстановити додаток, обираючи мову під час встановлення? Буду вдячний за будь-яку допомогу, бо грати незрозумілою мовою зовсім нецікаво! Може, є якісь скріншоти з позначенням, де саме в налаштуваннях шукати зміну мови?
Последний раз редактировалось Иван Максимов; 17.03.2026 в 01:21. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Завжди дивувало, як розробники додатків роблять інтерфейс. Іноді буває так, що щоб знайти якусь потрібну функцію, треба поламати голову. Особливо, коли інтерфейс не рідною мовою. З одного боку, напевно, є якісь правила юзабіліті, але з іншого - кожен робить по-своєму. Пам'ятаю, колись шукав, як змінити мову в одному додатку, і так і не знайшов. Довелося видалити і встановити знову. З тих пір намагаюся уважніше обирати мову під час встановлення.
Последний раз редактировалось Виктор Евтушенко; 17.03.2026 в 01:22. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Я теж колись мав таку проблему, але потім випадково знайшов, де змінюється мова. Якщо чесно, то там трохи нелогічно зроблено. Здається, треба зайти в "Профіль" (або щось на зразок того), а там вже має бути вибір мови. Або, якщо не знайдеш, то спробуй звернутися в підтримку, вони там зазвичай швидко відповідають. Іноді вони навіть роблять скріншоти з поясненнями. До речі, якщо цікавить інструкція по встановленню та налаштуванню додатку Слот Сіті, то можеш подивитися тут , там може бути корисна інфа.
Последний раз редактировалось Игорь Дмитрук; 17.03.2026 в 01:22. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|