|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Дівчата, підкажіть, як ви справляєтеся з напруженням у кистях? Останнім часом помічаю, що під вечір пальці стають наче дерев’яними, а в передпліччях з’являється дивне відчуття важкості. Працюю багато, але ж хочеться, щоб руки залишалися ніжними та рухливими. Можливо, хтось знає ефективні вправи для розминки прямо на робочому місці? Чи, може, існують якісь особливі ванночки з травами або сіллю, які реально допомагають розслабитися? Буду дуже вдячна за ваші перевірені поради, бо дуже хочеться знову відчувати цю приємну легкість у кожному русі!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Маю сидячу роботу за комп’ютером, тому до вечора руки часто були важкі, боліли кисті та передпліччя, а інколи навіть з’являлося відчуття набряклості. Подруга порадила звернути увагу на дренажний лімфодренажний масаж рук, і я вирішила спробувати саме в Pearl. Дуже сподобалося, що в цьому інтернет-магазині розкішного догляду можна знайти все необхідне для якісного домашнього догляду та підтримки гарного самопочуття. Після кількох процедур я помітила, що руки стали легшими, зникла постійна втома, а біль після роботи майже не турбує. Особливо приємно, що масаж допомагає зняти біль і втому в руках, покращити кровообіг і зняти напругу після довгого дня. Тепер я рекомендую такий догляд усім знайомим, хто багато працює руками або проводить багато часу за ноутбуком. Це справді простий і приємний спосіб повернути рукам комфорт, легкість та гарний вигляд.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|