|
|||||||
| Женская одежда Совместные покупки женской одежды |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Привіт! Тут є власники магазинів одягу? Поділіться, де можна знайти стильний жіночий одяг на весну?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я нещодавно відкрив для себе нового постачальника - це інтернет-магазин L'UREX. Оскільки вони працюють без посередників, то замовляти тут вигідно і зручно. Для оптових покупців приємні бонуси і система знижок. Тут до речі так само можна робити покупки як роздрібний покупець. За якістю притензій немає, дійсно гарний одяг. Можете подивитися lurex.in.ua/uk/pidzhaki-kardiganuкардиган жіночий - тут багато стильних і сучасних моделей недавно додали.
[IMG]lurex.in.ua/uploads/products/middle/3802/18002-33_1.jpg?v=1659584453[/IMG] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Привіт! Я не власник магазину, але теж нещодавно шукав щось на весну і можу поділитися своїм досвідом. Зараз реально багато варіантів, але не всюди речі відповідають тому, що бачиш на фото. Я для себе знайшов варіант з одяг для жінок і вирішив перевірити на практиці. Спробував сині джинси купити через і чесно залишився дуже задоволений. Джинси виглядають стильно, добре сідають і підходять під весняні образи без зайвих зусиль. Після цього зрозумів, що іноді достатньо знайти нормальний сайт, де речі відповідають очікуванням, і тоді вже не потрібно витрачати час на постійні пошуки.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Якщо ви часом шукаєте верхній одяг дрібним гуртом, то тут https://braggart.ua/ua/zhinochi-kurtki/ куртки жіночі з різними моделями на сезон класні. Є варіанти на щодень, більш класичні або трендові рішення, що дозволяє підібрати асортимент під різні запити та формат продажу.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А я якраз шукаю також вигідні умови для купівлі головних уборів оптом.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Заходьте в інтернет-магазин турецьких та українських головних уборів , де представлений великий вибір головних уборів і жіночого одягу. Можна знайти якісні речі на будь-який сезон і підібрати щось як для себе, так і для дітей. Зручно, що є як оптові, так і роздрібні замовлення, тож легко оформити покупку під свої потреби.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|