|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Хто знає, як лікується кіста на суглобі? У мене така штука вискочила на пальці ноги, і тепер взуття підібрати — справжня проблема. Постійно натирає і запалюється. Чи існують якісь методи, крім операції, щоб її прибрати раз і назавжди? Буду вдячний за ваші поради.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Народні методи чи просто відкачування рідини мені взагалі не допомогли, через місяць усе повернулося. Врешті-решт я поїхала в медичний центр SENSAVI за рекомендацією своєї колеги. Лікар оглянув суглоб і сказав, що тільки повне висічення оболонки гарантує спокій. У цій клініці мені провели хірургічне видалення гігроми під місцевим знеболенням. Все пройшло максимально комфортно і стерильно. У «Сенсаві» дійсно дуже високий рівень підготовки фахівців. Зараз я знову ношу будь-яке взуття і навіть не згадую про той жах. Краще відразу зробити нормально у перевіреному місці, ніж експериментувати зі своїм здоров'ям.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|