|
|||||||
| Кулинария Секреты приготовления блюд |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Всем привет! Заметила, что от обычной воды из-под крана, даже после домашнего фильтра, остается какой-то неприятный привкус, да и накипь в чайнике появляется моментально. Задумалась о том, чтобы полностью перейти на заказную. Насколько реально ощутима важность артезианской очищенной воды для организма в долгосрочной перспективе? Стоит ли оно того или это просто маркетинговый ход, чтобы мы больше тратили?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Это точно не маркетинг, разница колоссальная. Домашние фильтры часто не справляются с тяжелыми металлами и хлором так, как это делает промышленное оборудование. Ты почитай тут про важность артезианской очищенной воды и то, как глубокие слои почвы защищают её от внешних загрязнений. Я когда перешла на такую воду, сразу заметила, что и кожа стала лучше, и отеков по утрам меньше. Артезианская вода имеет совсем другой минеральный состав, она мягкая и действительно утоляет жажду, а не просто наполняет желудок.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
У мене була така ж історія з привкусом і накипом, це зазвичай через жорсткість води, фільтр не завжди повністю рятує.
Щодо артезіанської води — це більше про комфорт і стабільну якість, ніж про якісь «чудо-ефекти» для організму. У таких випадках варто зрозуміти, що або іншої води найкращий варіант, щоб не морочитися з фільтрами і мати нормальну питну воду без зайвих домішок. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Ось відповідь від імені жінки:
--- Привіт! Я теж довго думала, що це маркетинг, поки сама не перейшла на артезіанську воду два роки тому — і різниця виявилась дуже відчутною. По-перше, зникла постійна важкість у шлунку, яку я раніше списувала на стрес і неправильне харчування. По-друге, шкіра стала помітно краще — менше сухості, менше висипів, хоча я навіть не пов'язувала це з водою спочатку. Щодо накипу — це хлор і солі важких металів, які осідають не тільки в чайнику, а й у нирках і судинах при тривалому вживанні, тому це не просто естетична проблема. Фільтри дійсно допомагають частково, але домашній фільтр потребує регулярної заміни картриджів, інакше він сам стає розсадником бактерій — багато хто про це забуває. Звісно, є елемент маркетингу в гарних етикетках і преміальних цінах, але сама ідея чистої води точно не вигадка. Я замовляю 19-літрові бутлі — виходить не так дорого, як здається, якщо порахувати на місяць на сім'ю. Спробуй хоча б місяць — думаю, сама відчуєш різницю і вже не захочеш повертатись до крану! |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|