|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Вітаю! Останнім часом відчуваю постійну важкість у спині та шиї, мабуть, через сидячу роботу перед монітором. Думаю записатися на курс масажу, але не знаю, чи варто йти до лікаря, чи просто знайти масажиста біля дому. Хто стикався з подібним, що порадите для відновлення?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Знаєте, я теж довго ігнорувала дискомфорт у спині, поки не почалися сильні головні болі. Просто «м’яти м’язи» в салоні краси може бути навіть небезпечно, тому я обрала медичний підхід у Sensum Medical. У них працюють професійні реабілітологи, які спочатку дивляться на стан хребта, а вже потім призначають процедури. Мене приємно здивував їхній масаж Київ ціна на який цілком адекватна, особливо якщо порівнювати з іншими столичними центрами. Після курсу лікувального масажу я ніби заново на світ народилася. Зникли затиснення в лопатках, покращився сон і навіть настрій став кращим. Майстер дуже уважно пропрацьовував кожну зону.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2) | |
|
|