Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ГОРОД ДНЕПР > Новости

Новости Новости Днепропетровска и Украины

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 16.05.2026, 16:38   #1
Lapochka
Избранный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Настроение: Amused
Вес репутации: 191
Lapochka на пути к лучшему
По умолчанию Automobil din stoc sau la comandă din America, care variantă este mai convenabilă acum?

Nu pot decide ce este mai convenabil acum, să iau o mașină direct din stoc în Chișinău sau să dau comandă din America. Prețurile la cele gata aduse par cam mari, dar livrarea din SUA durează luni de zile și am auzit că logistica s-a scumpit mult. Merită așteptarea și riscul pentru o economie de o mie sau două de euro?
Lapochka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.05.2026, 16:38   #2
Marshal
Избранный

Вес репутации: 108
Marshal на пути к лучшему
По умолчанию Re: Automobil din stoc sau la comandă din America, care variantă este mai convenabilă acum?

La comandă din America ieși mai ieftin doar dacă prinzi o ofertă foarte bună la licitație și mașina are daune minime. În rest, costurile de reparație în Moldova au crescut enorm, piesele se livrează greu și riști să stai cu ea blocată în service. Dacă ai nevoie de mașină zilnic, caută ceva gata adus și verificat, scapi de un stres uriaș cu vama și portul.
Marshal вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.05.2026, 16:42   #3
alekseyh
Профи

Вес репутации: 198
alekseyh на пути к лучшему
По умолчанию Re: Automobil din stoc sau la comandă din America, care variantă este mai convenabilă acum?

Am trecut prin asta recent și am ales varianta la comandă. Am așteptat aproape patru luni până a ajuns în port, dar am văzut toate pozele de la asigurări și am știut exact ce cumpăr. Problema la cele din stoc este că mulți intermediari cumpără epave total distruse, le repară rapid de mântuială și le vând ca noi. Dacă ai timp și răbdare să aștepți transportul, licitația din SUA rămâne mult mai avantajoasă ca preț și transparență.
alekseyh вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.05.2026, 16:44   #4
kirillovik
Бессмертный

Вес репутации: 220
kirillovik на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от Lapochka Посмотреть сообщение
Nu pot decide ce este mai convenabil acum, să iau o mașină direct din stoc în Chișinău sau să dau comandă din America. Prețurile la cele gata aduse par cam mari, dar livrarea din SUA durează luni de zile și am auzit că logistica s-a scumpit mult. Merită așteptarea și riscul pentru o economie de o mie sau două de euro?

Cea mai bună variantă acum este să cauți mașini din America, dar care sunt deja importate de companii mari și se află în parcurile lor auto. Primești exact aceleași avantaje, adică preț bun și dotări de top, dar vezi mașina pe viu și poți merge la orice service independent pentru diagnosticare completă înainte de plată.
Este mult mai sigur să alegi opțiunea de a cumpăra mașină în Moldova https://bex-auto.md/ro/carsinstock unde stocul este deja vămuit și gata de înmatriculare. Verifică neapărat istoricul de licitație după codul VIN ca să fii sigur de gravitatea daunelor inițiale. Evită persoanele fizice care cer avansuri mari pentru livrare, firmele serioase au contracte clare și oferă garanție tehnică pe loc.

Последний раз редактировалось kirillovik; 28.05.2026 в 12:27.
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ