Я фотографую природу та часто беру техніку в походи, тому питання захисту обладнання для мене критично важливе. Після невдалого досвіду з дешевим рюкзаком вирішив інвестувати в щось дійсно якісне і вибрав Lowepro в інтернет-магазині PYN Дуже сподобалося ставлення до клієнта — мене не намагалися просто “продати дорожче”, а реально пояснили різницю між моделями та допомогли підібрати оптимальний варіант під мої потреби. У підсумку взяв рюкзак, який ідеально підійшов для подорожей. Він місткий, але при цьому компактний, вага розподіляється дуже комфортно. Особливо оцінив захист від вологи та якісну внутрішню організацію. Камера, дрон, об’єктиви, акумулятори — усе лежить окремо та безпечно. Lowepro реально відчувається преміальним брендом: тканина міцна, шви акуратні, нічого не стирчить і не скрипить. Навіть після кількох поїздок у гори рюкзак виглядає як новий. Щодо магазину — теж лише позитив. Відправили швидко, дали гарантію, відповіли на всі питання ще до покупки. Приємно мати справу з людьми, які розуміються на фототехніці, а не просто продають товар. Для себе зробив висновок, що краще один раз купити якісну річ Lowepro, ніж потім переживати за дорогу техніку.