|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Останнім часом вирішила оновити кухню і зрозуміла, що знайти реально красивий та оригінальний посуд не так просто. У магазинах або все однакове, або якість така собі, особливо коли дивишся чашки, тарілки чи якийсь декор для столу. Хочеться, щоб речі виглядали стильно, були не «одноразові» і реально прикрашали дім. Підкажіть, де зараз можна замовити якісний посуд та декор, щоб не розчаруватися після доставки?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Я теж довго шукала нормальний варіант, бо хотілося не просто набір тарілок, а щось атмосферне для дому, щоб і для гостей красиво, і для себе приємно. В результаті мені дуже сподобався інтернет магазин посуду та декору . Там реально великий вибір — від класичного посуду до дуже стильного декору для кухні, вітальні та святкового сервірування. Я замовляла сервіз і кілька декоративних елементів для столу, то вживу все виглядало навіть краще, ніж на фото. Окремо сподобалося пакування — все прийшло дуже акуратно, без жодного сколу. Ще плюс, що є речі не мас-маркетного вигляду, а більш вишукані й оригінальні. Тепер майже всі подарунки для дому беру саме там, бо якість справді хороша і виглядає дорого та стильно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|