|
|||||||
| Заграница Днепропетровчане, ныне живущие за границей. Любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Потрібна шенгенська віза, за який час її отримати можна?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
тут важно, чтоб оформлением визы профессионалы занимались как по мне
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я студентка з іншої країни, навчаюсь в Україні й давно мріяла поїхати у Францію хоча б на кілька днів. Але коли почала читати про оформлення шенгенської візи для іноземців, зрозуміла, що сама просто заплутаюсь у всіх цих документах. Через це звернулась до Visaes. Найприємніше було те, що мене ніхто не квапив і не змушував розбиратись самостійно. Усе пояснили простими словами: , які довідки потрібні, як правильно оформити фінансові гарантії, що краще додати до анкети. Я дуже хвилювалася через можливу відмову, але менеджерка постійно підтримувала та була на зв’язку. У результаті візу отримала без проблем. Чесно, після цього навіть ставлення до всього процесу змінилося — тепер це вже не здається чимось страшним. Поїздка в Париж була просто неймовірною.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
В отпуск можно поехать в Венгрию, там безвиз вроде действует. А экскурсий интересных очень много -
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Отличный сайт с фильмами ! Уже несколько раз заходил на lordfilmonline.cc, когда хотелось посмотреть что-нибудь интересное вечером. Понравилось, что здесь большой выбор фильмов и сериалов разных жанров, а новые релизы появляются довольно быстро. Навигация удобная, поэтому найти нужную картину можно буквально за пару минут. Хороший вариант для тех, кто любит проводить свободное время за просмотром кино. Спасибо за качественный ресурс, обязательно буду заходить сюда снова.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|