|
|||||||
| Живой уголок Обсуждаем наших домашних любимцев. Домашняя флора и фауна |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Купили котика, та навіть не знаємо чим його годувати? Якщо сухим кормом то яким саме?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Знаєте тут думка може розділитися, тому що де хто вважає, що сухий корм, це не дуже добре для тварин. Але я свого кота тільки кормом Опті міл годую, та у неї така розкішна шевелюра, і взагалі це зручно, насипав на весь день, та кішці достатньо. А замовляю я відразу декілька упаковок vizok.market/korm-dlia-ki
/ замовляю тільки сухий корм для дорослих котів з чутливим травленням. І ціни до речі, на сайті набагато дешевші, аніж у магазині. А Вам раджу замовити корм для котенят, тому що їм необхідні певні види вітамін.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Отлично, мне как раз нужен корм
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я вважаю, що якщо ви заводите домашнього улюбленця, то обов'язково повинні про нього турбуватись. Якісний корм це запорука здоров'я вашого улюбленця, тому питання вибору корму для мене є принциповим. Обираю тільки якісний та натуральний, чудовий корм для собак та котів в shop.optimeal.euінтернет-магазин Оптиміл. На сайті магазину представлені корми для собак та котів, всі вони оригінальні та якісні, купувати справді просто.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Ви праві! То дуже велика відповідальність.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
ну так идите в зоомагазин. и там вам должны с этим помочь. а так больше другого выхода и нет.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
Да кормить котика нужно только качественным кормом. А еще котику нужно хоть раз в пол года травить глистов, чтоб он чувствовал себя хорошо. И я вот своему от глистов покупаю вот тут store.vitomax.ua/ru/zasobi-vid-gelmintiv-dlya-kotiv/ Там просто такие препараты всегда е5сть в наличии в большом ассортименте и по нормальной цене. И самое главное они котику не вредят. И там еще можно много чего для котика купить.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Якщо у вас котик ще маленький, важливо обирати корм спеціально для котенят, з потрібними вітамінами та мінералами для росту. Я завжди замовляю на bestpet.com.ua/ru/korm-dlya-kotov. Тут великий вибір сухих і вологих кормів для різного віку та порід. Мій кіт їсть із задоволенням, а я впевнена в якості.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
Якщо шукаєте якісний вологий корм для кота, рекомендую звернути увагу на лінійку Farmina . Це повнораціонне харчування суперпреміум-класу, яке відзначається високим вмістом м'яса, збалансованим складом та відсутністю штучних барвників і консервантів. У лінійці є варіанти для кошенят, дорослих і стерилізованих котів, а також спеціальні раціони для улюбленців із чутливим травленням чи особливими потребами. На сайті Producto представлений великий вибір смаків, тож легко знайти корм, який сподобається навіть вибагливому котику. Якість Farmina давно заслужила довіру багатьох власників домашніх улюбленців, тому можу сміливо рекомендувати цей бренд.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|