|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Всім привіт. Уже кілька місяців дивлюсь варіанти квартир для купівлі й помітив, що майже всюди або рієлтори, або дублікати оголошень. Не хочу нікого образити, але після кількох “цікавих” розмов бажання співпрацювати з посередниками зникло повністю. Хочеться самому знайти нормальний варіант без прихованих комісій і дивних умов. Може, хтось підкаже перевірені сервіси чи сайти, де власники реально самі виставляють квартири? Цікавить саме особистий досвід, а не реклама. Буду вдячний за поради, бо вірю, що нормальні варіанти все ж існують
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я довго шукала варіанти житла і завжди стикалася з тим, що комісія рієлторам значно збільшує загальну вартість угоди, тому коли натрапила на ідею пошуку житла через Findly, це стало для мене відкриттям. Платформа об’єднує оголошення з різних сайтів і одразу показує варіанти без додаткових оплат посередникам, що реально спрощує процес. Для мене важливо, що можна бачити тільки перевірені пропозиції і не витрачати час на сумнівні варіанти. Саме так я вперше задумалась, що покупка квартири без комісії цілком можлива і реальна навіть сьогодні. Зручний фільтр дозволяє швидко відсіяти зайве і зосередитися на потрібному районі та бюджеті. Також подобається, що все зібрано в одному місці і не потрібно відкривати десятки сайтів. В результаті пошук став більш спокійним і зрозумілим, без зайвого стресу та прихованих платежів.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Розумію вас, зараз справді багато оголошень дублюється і буває складно знайти варіант саме від власника. Я теж спочатку намагався шукати без посередників, але з часом зрозумів, що головне не тільки де шукати, а й наскільки добре перевіряти сам об’єкт.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|