|
|
#1 |
|
Местный
|
Останнім часом я задумалася про те, як можна додатково заробити, адже витрати на життя зросли. У мене довге волосся, і я чула, що його можна продати за непогані гроші. Чи не могли б ви підказати, де можна це зробити і як відбувається цей процес?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Якщо ви задумалися над тим, щоб продати своє волосся, хочу порекомендувати компанію HAIRUA. Вони спеціалізуються на купівлі незабарвленого волосся без сивини довжиною від 40 см і пропонують за це справді високі ціни. Моїй подрузі вдалося продати своє волосся hairua.com/ за 7000 грн, і вона була дуже задоволена процесом. Сервіс чудовий, а головне - вони платять до 100000 грн за 1 кілограм волосся! Це реальний шанс добре заробити. Компанія працює по всій Україні, тому ви можете зв’язатися з ними, де б ви не були. Для консультації та визначення точної вартості вашого волосся просто подзвоніть на номер +380930835633 або пишіть на Viber. Це справді вигідна пропозиція, яку варто розглянути!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
З волоссям, думаю, найбільше значення має регулярність догляду. Навіть якщо немає якихось серйозних проблем, після фена, фарбування чи частого миття воно може ставати сухішим і гірше розчісуватися. Тому одним шампунем я б не обмежувався. Поки шукав різні варіанти догляду, звернув увагу на від BosleyMD. Цікаво, що бренд має окрему лінійку саме для регулярного використання. Зараз розглядаю її як один із можливих варіантів. Якщо хтось уже користувався, поділіться, будь ласка, своїми враженнями.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|