|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Давно цікавить тема бізнесу на дієтичних добавках. Хотілося б зрозуміти, як правильно почати, де шукати постачальників і чи обов’язково вкладати велику суму на старті. Якщо хтось уже працює в цьому напрямку, поділіться своїм досвідом.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Я б на початку не поспішав вкладати велику суму. Спочатку варто визначитися з форматом роботи, вивчити попит і знайти постачальника з прозорими умовами та документами на продукцію. Також бажано порівняти кілька варіантів за цінами, мінімальним замовленням і термінами поставки, а вже потім формувати перший асортимент.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Заробіток на добавках цілком реальний, а продукцію можна купувати і для власного використання. Я нещодавно звернула увагу на цей напрямок і вирішила почитати детальніше, як усе працює. На SHCHOKIN.PRO можна, умови та сам принцип роботи. Думаю, такий варіант може бути цікавим тим, хто хоче поєднати користування продукцією з можливістю додаткового заробітку.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|