|
|
#1 |
|
Новичок
|
Хочу завантажити CS 1.6 на свій старий робочий ноутбук, але виникло питання щодо системних вимог. Зрозуміло, що гра досить стара, але чи справді вона запуститься абсолютно на будь-якому ПК? Які мінімальні характеристики необхідні, щоб гра працювала без лагів?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Наскільки офіційні вимоги 20-річної давнини актуальні сьогодні для нових систем? Бо на папері грі вистачає 500 МГц процесора та 128 МБ оперативки, але як вона поводиться на сучасних відеокартах, із роздільною здатністю Full HD чи 4K та на операційках Windows 10/11? Чи потрібні додаткові драйвери й патчі для OpenGL, і де зараз можна завантажити оптимізовану чисту збірку, яка важить небагато, запускається за декілька секунд і гарантовано видає стабільні 100 FPS?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
За сучасними мірками системні вимоги до CS 1.6 просто смішні. Нещодавно навіть мій дядько хвалився, що грав у неї на своєму ноутбуці, який купив ще у 2014 році. Це означає, що абсолютно будь-який сучасний ноутбук - чи навіть той, якому вже десять років - може запускати її без жодних проблем. Однак є один нюанс - у старих версіях можуть виникати проблеми з драйверами OpenGL на Windows 10 та 11. Але я щойно спробував завантажити гру з сайту . У мене на новому ПК з Windows 11 усе працює чудово, тож ти теж можеш завантажити її звідти - там клієнт оптимізований для всіх систем. А ти на якому пристрої плануєш грати?
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|