![]() |
#1 |
Профи
|
![]()
*
На 12 ватрушок
У тепле молоко насипаємо дріжджі, чайну ложку цукру і столову борошна. Розмішуємо і ставимо в тепле місце на 15 хвилин, поки не підніметься "шапочка". У чашу, в якій будемо замішувати тісто, насипаємо 500 г борошна. Робимо заглиблення, кладемо яйця, цукор, топлений маргарин або масло і дріжджі. Замішуємо тісто. Якщо липне, то додаємо ще потрохи борошна. Вимішуємо гарненько. Тісто виходить м'яке і має збільшитися в два рази. Готуємо начинку. Змішуємо всі інгредієнти в міксері тісто обминаємо, формуємо кульку і складаємо на деко, трохи придавлюючи рукою. Кульки залишаємо, щоб підійшли, хвилин на 15. Потім дном склянки робимо заглиблення посередині і накладаємо начинку. Краї змащуємо жовтком. Можна до того, коли почнемо накладати сирну масу і зверху ваші улюблені фрукти. Ставимо у духовку, розігріту до 180 градусів на 25-30 хвилин. залежить від духовки. Після того, як охолонуть, посипаємо цукровою пудрою. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
обязательно приготовлю
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
спасибо. попробуем
|
![]() |
![]() |
![]() |
Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|