|
Куплю Объявления в Днепропетровске о покупке товаров, услуги |
|
Опции темы | Опции просмотра |
30.05.2017, 12:02 | #1 |
Новичок
|
Який котел на пеллетах порадите??
Вже багато років не можу наважитись придбати котел, гроші ж не маленькі, а от який придбати? Я абсолютно нічого не розумію в котлах, питаю про пеллетні котли, бо чув, наче вони по якості кращі за газові і бла бла бла... Якщо хтось може пояснити мені різницю і порадити якісний котел, то прошу відгукнутися!!!
|
30.05.2017, 12:17 | #2 |
Новичок
|
Ответ: Який котел на пеллетах порадите??
Доброго дня, Віктор. В мене тоже раніше був такий трабл... Боялася щоб не викинути на вітер гроші. А вам потрібен котел для дачі чи для будинку де ви постійного проживаєте? тому що тут по різному потрібно обирати котел...
|
30.05.2017, 12:20 | #3 |
Новичок
|
Доброго дня, Наташа! Мені для власного дому, так щоб не парило і щоб не було холодно, у домі маленькі діти!!!
|
30.05.2017, 12:34 | #4 |
Новичок
|
Нуу зауважте, що є добрі котли не лише серед пеллетних, але і серед газових... просто потрібно правильно підібрати!! чи ви хочете саме саме на пеллетах?
|
30.05.2017, 12:35 | #5 |
Новичок
|
Так як я нічого не шарю в котлах мені підійде будь-який за доступною ціною і з високою якістю
|
30.05.2017, 12:37 | #6 |
Новичок
|
Аааа... ну в цьому випадку вам має підійти пеллетний котел Altep KT-2E-PG 17 кВт, раджу бо сама користуюсь ним служить мені вже досить довго, ну тааа він не із дешевих, зате ви точно будете впевнені в якості, знаю що у нього довгий термін експлуатації.
|
30.05.2017, 12:38 | #7 |
Новичок
|
Ок, а де його найвигідніше замовляти і де можна ознайомитися із характеристиками?
|
30.05.2017, 12:39 | #8 |
Новичок
|
Особисто я вибирала котел тут
|
30.05.2017, 12:47 | #9 |
Новичок
|
Дякую, Наташа буду ще думати
|