|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Покажіть Ваші зимові чоботи і черевики. Що зараз модно? Хочу щоб було і красиво і зручно)) І де ви їх купуєте.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Теж шукаю чоботи, не ковзаючі та зручні. Мені важливо, щоб ноги і чоботи залишалися сухими, навіть коли я в колготках. А ще вони повинні підходити до сукні і до шубці, ну або хоча б до пальто
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Носіть те, що подобається вам. Я наприклад, люблю класичні вісокі чоботи, і завжди їх ношу. Ось свою останню пару купила в інтернет-магазині AlexBell, там у великому асортіменті . А зараз на піку моди грубі черевикі, які дуже схожі на солдатські, але я цього не розумію.
Последний раз редактировалось GoMargo; 21.01.2019 в 17:38. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Мені подобаються уггі, а на калюжі або сніжну кашу у мене є чоботи фірми Крокс, у них ногі завжди сухі.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Дякую вам за підсказки. Я до Кроксів чомусь відношусь з недовірою.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Пользователь
|
К вашему вниманию, быстрое и легальное снятие машин с литовской регистрации.
Быстрая и недорогая растаможка авто под ключ. ПОДБОР, ПОКУПКА И ДОСТАВКА АВТОМОБИЛЕЙ ИЗ ЕВРОПЫ ПОД ЗАКАЗ. СОВМЕСТНЫЙ ТУР. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Избранный
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Пользователь
|
К вашему вниманию, быстрое и легальное снятие машин с литовской регистрации.
Быстрая и недорогая растаможка авто под ключ. ПОДБОР, ПОКУПКА И ДОСТАВКА АВТОМОБИЛЕЙ ИЗ ЕВРОПЫ ПОД ЗАКАЗ. СОВМЕСТНЫЙ ТУР. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
Сейчас огромный выбор всех товаров на страницах интернета!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Новичок
|
Щоб самій не шукати, краще на форумі запитати
)
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Местный
|
Ищите самые выгодные предложения в интернет-магазинах.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Пользователь
|
Еле нашла себе в этому году обычные классические сапоги на низком ходу. Одни угги сплошные везде.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|