![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
У нас є за містом невелика ділянка, раніше батьки там просто саджали овочі, А тепер ми там хочемо облаштувати місце для відпочинку, щоб приїжджати туди на канікулах, дихати свіжим повітрям, оздоровлюватися, а в майбутньому можливо і батьки туди переїдуть . Думаємо як би все економічно зробити, без зайвих рострат. Як вважаєте з якого матеріалу краще класти стіни ?
Последний раз редактировалось Ульяна Луговая; 17.12.2019 в 02:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
Мені здається що напевно цеглина буде найкращою за технічними характеристиками . Вона міцна, володіє теплоізоляційними властивостями, Просто багато зараз від нього відмовляються із-за його високої ціни. Якщо ви хочете нормальний і добротний будинок, то краще все-таки переплатити, та зате бути упевненим що такий дім простоїть більше 100 років і ще онукам вашим дістанеться
Последний раз редактировалось Алена Зуева; 17.12.2019 в 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Немає єдиного матеріалу з якого будують дома, кожний вважає матеріал який обрав для будівництва - ідеальним. Просто я вам раджу почитати про кожен матеріал, про його характеристики і властивості. Раніше, наскільки мені було відомо, багато людей використали у будівництві газобетон, але зараз йому на зміну прийшов новий матеріал,
Последний раз редактировалось Одинцов Валерка; 17.12.2019 в 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
зараз з газоблоку будуються, це хороший, теплий матеріал, набагато дешевше за цеглину . Можна потім його утеплити пінопластом і буде ще тепліший, і економія енергоресурсів .
Последний раз редактировалось Макс Погонин; 17.12.2019 в 02:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Во все времена баня была полностью из дерева.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Профи
|
![]()
Если вам друзья понадобится вспененный полиэтилен
Я когда делал ремонт, то практически все стройматериалы заказывал прямо на их сайте. Всегда был доволен качеством материалов и проблем с доставкой никогда не было (доставляли вовремя и быстро). Рекомендую. |
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
строительство |