|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Давно вже хочу поїхати в Польщу на заробітки, все не можу зважитися, дуже страшно. Порадьте будь ласка надійне агенство.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Ничего страшного здесь нет, и если вы обратитесь в надежное агентство, легальная работа в Польше вам гарантирована. Почитайте в статье про компанию «Перша віза», а с их помощью я нашла отличную работу в Польше, и все у вас получится.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Не потрібно далеко їхати, що б заробляти стільки ж, скільки платять в Польщі українцям. Наприклад, можна влаштується в компанію Bolt у Запоріжжі . До них потрібні водії. Робота в вільному графіку. При плідній роботі, можна заробляти більше 1000 $.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
не всі можуть працювати водіями, я сама шукаю роботу за кордоном
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Местный
|
Тому треба звертатися лише у перевіренні компанії, які допомогають працевлаштуватися за кордоном. Я знаю компанію Jobian, якої можна знайти вакансію безкоштовно, та вам ще й доможуть у оформленні документів. До того ж компанія публікує вакансії лише від надійних роботодавців. Можна парою працевлаштуватися, так зробили моя сестра з чоловіком.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|