|
|
#1 |
|
Новичок
|
Знайти б гроші на все, що я хочу в цьому житті. У мене, звичайно, є спосіб заробітку на деяких сайтах, можна підняти трохи грошей . Можете і ви спробувати, але перш за все читайте добре правила ведення гри. А то прийдуть поринути з головою в азарт програтися, а потім їсти що їх обдурили. вас же силоміць сюди ніхто не тягне, тому думайте самі. Хоча я для себе вже все вирішив, буду пробувати.
Последний раз редактировалось Лопухов; 14.05.2022 в 17:17. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Зараз взагалі не вигідно у щось інвестувати і вкладатися оскільки відбувається повсюдна криза, і ясна річ, що явно нічого хорошого в економічному плані поки що чекати не варто.
Последний раз редактировалось Fima; 14.05.2022 в 17:17. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Мені іноді достатньо, щоб мене просто дали спокій... Але далеко не завжди на жаль це є можливим
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Мне нравится играть в ******, так я могу расслабиться и заработать. Тут конечно главное нормальную площадку для игры найти, тогда и проблем не будет. Мне нравится у них я делаю как ставки на спорт, так и играю в ******. Особенно люблю играть в слоты, они проносят мне удачу, а их на сайте много)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А на рахунок підняти грошенят в Україні через інтернет то краще вибирати перевірені та прості і доступні 24/7 сайти з азартними іграми такі як Pari win адже їм користуюся більше двох років і завжди все цікаво і можна знайти абсолютно будь-яку гру і в неї пограти як на гроші так І просто для задоволення
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|