|
|
#1 |
|
Профи
|
Думаю купити собі автомобіль, тільки для початку потрібно здати на права, не знаю як вибрати автошколу у Києві? Є багато варіантів, але не виходить визначиться з вибором. Можливо, у вас є якась інформація про це? І скільки взагалі приблизно обійдеться все це? Сподіваюся на вашу допомогу.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Взагалі в інтернеті є багато інформації, ви можете почитати і дізнатися про все. Два місяці тому моя дівчина здавала права, я допомагав їй з вибором автошколи. Так ось ця just-avto.kiev.ua/just-avto.kiev.ua/ автошкола в києві зацікавила найбільше, ви можете за посиланням перейти і дізнатися про неї детальніше. Відгуки учнів позитивні, можете почитати та переконатись у цьому. Я думаю, що це саме те, що вам зараз потрібно.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
на категорию б училась тут av-k.com.ua/uk/category-rights-b/ советую хорошая автошкола в Киеве на Нивках, но у них есть и другие отделения по городу. просто это близко к моему дому. по обучению все устроило, группа была небольшая сам преподаватель внимательный, все прошло хорошо. когда было удобно тогда у нас была практика.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Доброго дня. Раджу звернути увагу на автошколу Мустанг mystang.com.ua/uk/mystang.com.ua/uk/. Я особисто залишилася дуже задоволена від сервісу, який тут отримала. Тут дуже класні викладачі, які викладаються на повну, заради того, щоб учням все було зрозуміло. З своїм інструктором я змогла побороти страх водіння у великих потоках машин і тепер можу водити авто без стресу) Хороша і надійна автошкола. Рекомендую!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|