|
Хозяйские советы Секреты домашнего уюта |
|
Опции темы | Опции просмотра |
10.11.2022, 13:55 | #1 |
Профи
|
Купівля керамічного обігрівача у Львові
Доброго дня! Вже скоро буде холодно на вулиці, і я вирішила до цього добре підготуватись. Хочу купити керамічний обігрівач, але не можу визначитись який краще брати. Порадьте мені якісний керамічний обігрівач, та інтернет-магазин в якому його можна купити.
|
10.11.2022, 13:59 | #2 |
Бессмертный
|
Re: Купівля керамічного обігрівача у Львові
Привіт! Я також почав дуже активно готуватись до зими, купив декілька обігрівачів, і серед них один керамічний, який мені порадила моя знайома, яка давно ним користується. І він дійсно дуже гарно обігріває кімнату.
|
10.11.2022, 14:02 | #3 |
Профи
|
Привіт! От і я його дуже хочу купити про всяк випадок. Підкажи, будь ласка, який саме керамічний обігрівач ти собі купував, та в якому інтернет-магазині у Львові? Думаю це мені допоможе у виборі.
|
10.11.2022, 14:09 | #4 |
Бессмертный
|
Оскільки керамічний обігрівач мені порадила моя знайома, мені обирати особливо не довелось. Купив я собі Керамічний обігрівач AFRICA X900 biege (термостат+таймер), у перевіреному інтернет-магазині
У приладі використовується комбінація з двох нагрівальних елементів, яка забезпечує прискорене нагрівання - вже через кілька хвилин після включення обігрівача, температура в кімнаті почне підвищуватися, поки не досягне комфортного рівня. |