|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Планую купувати новий холодильник, тому що з'явилися гроші на його покупку, але не знаю, який краще вибрати. Хто може допомогти з вибором гарного, великого та бажано сучасного холодильника? Бюджет близько 15 тисяч гривень.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Раджу брати холодильник від якогось відомого бренду, самсунг чи бош, як варіант. Подібні холодильники перевірені роками, тому з ними проблем часто не повинно бути. Менш відомі бренди в цьому плані не такі надійні.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Я не проти взяти холодильник від відомого бренду, але чи вистачить мені грошей? Просто я дивився деякі моделі холодильників від тих самих самсунгів, вони коштують набагато дорожче 15 тисяч, не всі, але багато.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Рекомендую подивитися різний асортимент холодильників так вибирати куди простіше, коли бачиш, що ти взагалі можеш собі дозволити і які варіанти є. Якщо постаратися, то за 15 тисяч можна взяти справді крутий холодильник, якого тобі вистачить на десяток років, але треба дивитися, читати відгуки та вибирати неквапливо.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Пользователь
|
большой берите
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
А хіба справа лише в розмірі? Я б в першу чергу радила звертати увагу на якість і виробника. Для мене холодильники Bosch найкращі. Від виробника два роки гарантії, ще додатково два роки від мережі магазинів BS Partner. Для себе обрала акційну модель KGN39VI306 з технологією NoFrost і функцією швидкого охолодження Super Сooling. Всередині холодильник має зручне розташування поличок і зовні виглядає гарно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|