Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Вопросы и ответы

Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 15.01.2023, 17:43   #1
kirillovik
Бессмертный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 212
kirillovik на пути к лучшему
По умолчанию Який холодильник вибрати?

Планую купувати новий холодильник, тому що з'явилися гроші на його покупку, але не знаю, який краще вибрати. Хто може допомогти з вибором гарного, великого та бажано сучасного холодильника? Бюджет близько 15 тисяч гривень.
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.01.2023, 17:58   #2
Lapochka
Избранный

Настроение: Amused
Вес репутации: 185
Lapochka на пути к лучшему
По умолчанию Re: Який холодильник вибрати?

Цитата:
Сообщение от kirillovik Посмотреть сообщение
Планую купувати новий холодильник, тому що з'явилися гроші на його покупку, але не знаю, який краще вибрати. Хто може допомогти з вибором гарного, великого та бажано сучасного холодильника? Бюджет близько 15 тисяч гривень.
Раджу брати холодильник від якогось відомого бренду, самсунг чи бош, як варіант. Подібні холодильники перевірені роками, тому з ними проблем часто не повинно бути. Менш відомі бренди в цьому плані не такі надійні.
Lapochka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.01.2023, 18:01   #3
kirillovik
Бессмертный

Вес репутации: 212
kirillovik на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от Lapochka Посмотреть сообщение
Раджу брати холодильник від якогось відомого бренду, самсунг чи бош, як варіант. Подібні холодильники перевірені роками, тому з ними проблем часто не повинно бути. Менш відомі бренди в цьому плані не такі надійні.
Я не проти взяти холодильник від відомого бренду, але чи вистачить мені грошей? Просто я дивився деякі моделі холодильників від тих самих самсунгів, вони коштують набагато дорожче 15 тисяч, не всі, але багато.
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.01.2023, 18:05   #4
Lapochka
Избранный

Вес репутации: 185
Lapochka на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от kirillovik Посмотреть сообщение
Я не проти взяти холодильник від відомого бренду, але чи вистачить мені грошей? Просто я дивився деякі моделі холодильників від тих самих самсунгів, вони коштують набагато дорожче 15 тисяч, не всі, але багато.
Сучасні холодильники звичайно дорогі, є моделі і по 50 тисяч, але за 15 тисяч ти в будь-якому випадку знайдеш холодильник, навіть від тих самсунгів, просто потрібно шукати.
Рекомендую подивитися різний асортимент холодильників allo.ua/holodil***i/ так вибирати куди простіше, коли бачиш, що ти взагалі можеш собі дозволити і які варіанти є.
Якщо постаратися, то за 15 тисяч можна взяти справді крутий холодильник, якого тобі вистачить на десяток років, але треба дивитися, читати відгуки та вибирати неквапливо.

[IMG]i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/a/samsung_rb38t676fb1_ua_images_20673378006.jpg[/IMG]
Lapochka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.01.2023, 20:16   #5
Vaasiliy
Пользователь

Вес репутации: 87
Vaasiliy на пути к лучшему

большой берите
Vaasiliy вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.01.2023, 13:31   #6
Karrata
Профи

Вес репутации: 174
Karrata на пути к лучшему

А хіба справа лише в розмірі? Я б в першу чергу радила звертати увагу на якість і виробника. Для мене холодильники Bosch bs-partner.com.ua/catalog/krupnaya-tekh***a/holodil***i/kholodil***i-bosch/bs-partner.com.ua/catalog/krupnaya-tekh***a/holodil***i/kholodil***i-bosch/ найкращі. Від виробника два роки гарантії, ще додатково два роки від мережі магазинів BS Partner. Для себе обрала акційну модель KGN39VI306 з технологією NoFrost і функцією швидкого охолодження Super Сooling. Всередині холодильник має зручне розташування поличок і зовні виглядає гарно.
[IMG]bs-partner.com.ua/upload/iblock/2bd/48tys6vgt2vw683w6ynl0ui82eko56nr/KGN39VI306_1.jpg[/IMG]
Karrata вне форума   Ответить с цитированием
Ответ