|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Привіт всім. Нещодавно зіткнулися із проблемою. У нас у приватному будинку дуже пильна кімната. Щодня робимо вологі прибирання, але вони надовго не допомагають. Знайомі порадили купити очисник повітря. Кажуть, що у них теж була така сама проблема, а після покупки очисника повітря все вгамувалося. Чи не підкажете де такі продаються у Дніпрі?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Вітаю. У нас донедавна теж була така сама проблема. Що ми з дружиною тільки не робили – все безрезультатно. А після покупки очищувача повітря все швидко вирішилося. Можу підказати де ми у Дніпрі його купували.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Мені ці знайомі сказали, де вони купували, але там вибору взагалі немає, та й ціни, як на мене, просто космічні. Знаючи, що є і дешевше, вирішив пошукати ще. А ви собі де купили такий очисник? Який порадите зробити вибір?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Якісні та за помірними цінами очисники повітря у Дніпрі*allo.ua/ua/dnipro/ochistiteli-vozduha/ ви можете купити тут. Це перевірений інтернет-магазин, якому я довіряю як собі. Ціни у них цілком доступні, все завжди якісне. Вам можу порекомендувати очищувач Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact. Він легко обслуговує приміщення до 27 квадратних метрів, має сенсорне керування. Його можна ставити як на підлогу, так і на стіл. Я вибрав такий. На сайті магазину також є й інші відмінні варіанти, які варті вашої уваги. Переходьте за посиланням та робіть свій вибір.
[IMG]i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/4/_4c_01_result.jpg[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|