|
|||||||
| Спорт Спортивная информация, виды спорта. Новости спорта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Хлопці, хто захоплюється азартними іграми? Граєте у букмекері? Я дуже захоплююся покером і хотілося б спробувати пограти реальні гроші. Тому що до цього грав лише з друзями, офлайн. Яку контору порадите? Бажано щоб воно було привітним для новачків, щоб швидко освоїтися.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
А який у вас рівень у покері? Якщо ви справді новачок, то я б навпаки застеріг вас грати на гроші. Програєте всі свої заощадження, потім ще лаятиметеся: Mad: Словом, якщо і грати, то тільки заради задоволення. Ось можете на Мостбет зареєструватися та завантажити їх mostbet-guide.com.ua/applications/мобільний додаток. Воно дуже просте і зрозуміле, швидко освоїться. Можете спочатку грати на віртуальні гроші, і потім, як наберетеся досвіду, перейдете вже на реальний рахунок.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
також дуже подобаэться www.footboom.com/betting/bookmaker/vbet/mobilevbet приложение бо там мені простіше всього розібратись в ставках і де що потрібно робити щоб заробляти гроші ставлячи спортивні ставки і навіть коли дивлюсь матчі улюблених команд по кіберспорту
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Проще всего будет зарегистрироваться в букмекерской конторе 1xbet, где есть классное мобильное приложение sport.ua/betting/bookmakers/1xbet/android , которое советую сразу скачать и пользоваться. Всем удачи и выигрышей)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А я совсем недавно выбрала для себя и зарегистрировалась здесь 1xbet.tj Мне эта букмекерская контора понравилась понятным сайтом, нормальными коэффициентами и классным мобильным приложением, которое можно скачать и сразу пользоваться.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Тоже в букмекерской конторе 1хВет ставки делаю, тут www.ua-football.com/betting/bookmakers/8-bukmeker-1xbet прочитала подробности об этой буке и решила рискнуть. Мне нравится делать ставки - заработок неплохой, да и в этой конторе отличный выбор по ставкам.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|