|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#16 |
|
Местный
|
Я зазвичай купую igroteco.com.ua/дерев'яні іграшки для дітей , вони більш екологічні та безпечні . І моїм дітям вони теж подобаються. Ними зручно гратись , і вони досить прості у використанні. А ціни прийнятні на всі іграшки, можна одразу купити все необхідне.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Профи
|
Якщо в сім'ї з'являється дитина, то питання купівлі дитячих іграшок стає на перший план. Я вважаю, що діти повинні бавитись тільки якісними та розвиваючими іграшками, тому для своїх дітей купую іграшки, які можуть їх чогось навчити.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Профи
|
Питання вибору дитячих іграшок для мене не нове, оскільки я займаюсь торгівлею дитячих товарів, в тому числі й іграшок. І точно знають чого хочуть маленькі клієнти та їх батьки. Для дитини, головне, щоб іграшка була цікавою та веселою, а батькам важливо щоб вона була якісною та повністю безпечною. Цим критерієм відповідають фірмові іграшки, і дистриб'юцією таких іграшок в Україні займається компанія Вontoy. Вони пропонують широкий асортимент іграшок від відомих світових виробників. Зокрема, в їх асортименті є дитяча зброя bontoy.ua/bontoy.ua/ відомого виробника X-Shot, тривимірні конструктори, 3d пазли CubicFun, набори для творчості й художні набори Djeco, дитяча косметика та інші дуже цікаві іграшки для вашої малечі. На сайті компанії знайдете інформацію як для оптового покупця, так і для роздрібного.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Профи
|
І я обираю якісні та дорогі іграшки для своїх дітей, так впевнена в їх якості, безпечності.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|