|
Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Избранный
|
![]()
Плануємо будівництво, попередньо хочемо закупити усі необхідні матеріали та знайти людей, що зможуть виконати деякі роботи. Що ви можете порадити з цього приводу, можливо у когось є досвід?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Бессмертный
|
![]()
Ось, наприклад, Terizo торгово-будівельна компанія
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Купити вигідно будівельні матеріали мені також цікаво, але більше цікавить питання перекриття будинку, тому зараз зосереджена на пошуках надійного даху для своєї оселі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Профи
|
![]()
Я недавно делал капитальный ремонт крыши и перекрывал дах листами металлочерепицы, этот материал порекомендовал мастер, который у меня работал. Даже тот момент, что я полностью определился с материалом для покрытия дома не помог полностью решить проблему покупки, оказывается металлочерепицы есть много видов. Впрочем, я не стал экономить на покупке и выбрал металлочерепицу от надежного немецкого производителя. Наверное, это тот момент, когда цена и качество связанные на прямую. Чем выше цена, тем больше краски на листе и тем сам лист метала толще, соответственно кровля будет надежнее. А
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Профи
|
![]()
Друзі, порадьте де в нас в місті можна подивитись люки під плитку? Мені таких два потрібно
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Профи
|
![]()
Якщо плануєте починати будівництво, тоді вам знадобиться чимало спеціальних матеріалів для цього. Зокрема, ні одне будівництво чи ремонт не обходиться без цементу. Рекомендую вам звернути увагу на компанію Сemark, на сьогодні вони являються безпосередніми лідерами з виготовлення та продажу цементу та інших будівельних матеріалів в Україні. Зайдіть до них на сайт
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Це добре, що ви заздалегідь собі все плануєте. І покупка будівельних матеріалів на перед значно зекономить ваш час та кошти. Кожен день ціни змінюються, тому моніторте ринок та обирайте кращу для вас пропозицію покупки матеріалів для будівництва.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Профи
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Пользователь
|
![]()
Справді, коли мова заходить про будівництво, то потрібно все добре обдумати та спланувати. Оскільки матеріали для будівництва сьогодні не дешеві, то варто добре промоніторити ринок, перед тим як купувати щось. Оскільки в мене є досвід будівництва власного будинку, то я добре розуміюсь на цьому питанні. Нещодавно якраз закінчили з чоловіком будівництво свого будинку і в останню чергу займались дахом. Перекривали металочерепицею, її замовили в компанії Благосвіт
, це оптимальний та сучасний матеріал для перекриття, він має гарний зовнішній вигляд та хороші властивості якості. Последний раз редактировалось mizolda; 29.11.2023 в 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Местный
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Местный
|
![]()
Меня тоже интересует металлочерепица
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Профи
|
![]()
А к кому обратиться за ремонтом загородного дома в. Киеве?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Местный
|
![]()
Хочу выразить благодарность NSDgroup за отличный ремонт нашего загородного дома в Киеве
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Профи
|
![]()
А где можно заказать фасадные панели hpl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Профи
|
![]()
Мы тоже недавно искали
|
![]() |
![]() |