|
|||||||
| Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Дістався у спадок невеличкий будиночок в селі, хочемо зробити ремонт. Думаємо, як краще провести утеплення фундаменту - яким матеріалом. Є на форумі фахівці, що займаються будівництвом і обробкою фасадів? Що можете порадити?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Почитайте про утеплення фундаменту , там багато корисних рекомендацій по цій темі. Перераховано всі матеріали для утеплення, описані їх переваги та недоліки. Все залежить від умов експлуатації будинку, бюджету на ремонт та інших факторів. Читайте, зважуйте всі за і проти і вибирайте матеріал. Але краще, звичайно, проконсультуватися з фахівцями, які займаються будівництвом, обробкою фасадів і утепленням фундаментів будинків.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Який краще зробити фасад після утеплення? Що зараз модно еколочічно і сучасно виглядає?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Із цегли мабуть. Буде виглядяти стильно, та максимально екологічно.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Пользователь
|
Кращий варіант для обробки фасаду - клінкерна плитка, вона не боїться перепаду температур, вологості та інших погодних умов. Головне - поклеїти правильно, а краще досвідченими руками, щоб ніяких щілин не було і нічого не відвалилось. Зробите добре - довго будете любуватись гарним фасадом!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Цей магазин - моя знахідка! Замовляла тут мінеральну вату для фундаменту. Все було оперативно доставлено, і я задоволена якістю товару. Планую продовжувати співпрацю!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Пользователь
|
Думаю, що це питання варто обговорити зі спеціалістами, Матеріалів для фасаду існує чимало, але варто обрати якісний та безпечний матеріал, який буде виконувати поставлені йому задачі.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
З вибором матеріалів для ремонту чи будівництва зовсім не складно. Вибір та асортимент в будівельних магазинах дуже великий. Зайдіть на сайт компанії Благосвіт, тут зможете переглянути асортимент різних матеріалів для ремонту, для даху та фасаду. В цієї компанії я замовляв всі фасадні матеріали, в тому числі фасадний клей . Асортимент та ціни приємно здивували.
Последний раз редактировалось Nikki1661; 25.12.2023 в 19:20. |
|
|
|
![]() |
| Метки |
| утеплення фундаменту |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|