|
|||||||
| Наши дети Семья и детки, наши малыши. Питание. Воспитание. Проблемы. Делимся бесценным опытом! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Доброго дня! Цікавлять курси логопеда в місті Львів. Що можете порадити?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Доброго. Згодна, знайти досвідченого логопеда не так просто. Я би вам порадила скористатися послугами сервісу Букі, тут ви знайдете багато педагогів, які надають такі послуги. Обачно читайте резюме, порівнюйте ціни і радже ще ознайомитися з відгуками учнів. Ми так без проблем підібрали гарного логопеда для доньки, займаються не так давно, але я вже бачу результат.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Доброго. Ну не питання, можу виручити. Ось тут подивіться, можна без проблем знайти досвідченого логопеда для своєї дитини у місті Львів. Уважно читайте резюме, відгуки учнів і порівнюйте ціни. Я дуже вдячен Жох Світлана Ігорівна за вклад в мою дитину.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Добрий день. Мілана, це доволі поширене питання, яке мене теж цікавить. Друзі, дякую за рекомендації. В свою чергу просто не можу промовчати і не розповісти вам про цей ресурс Без сумніву скажу, що це просто знахідка для мене й для всіх без виключення батьків. Чому? Бо тут можна знайти практичні поради та секрети успішного виховання дітей. Отже, це реально крутий сайт з корисними статтями.
Последний раз редактировалось AlexPolo; 27.12.2023 в 09:30. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|