|
|
#1 |
|
Избранный
|
Что можно интересное подарить новому знакомому, который пригласил меня на день рождения? Я изначально думал просто конверт, но потом решил поискать что-то более интересное. Так что буду рад, если Вы поделитесь своими предложениями и вариантами
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Лучше вручить что-то интересное и веселое, чтобы ваш подарок запомнился надолго. Например, вы можете поискать прикольные футболки с надписями или толстовки с рисунком в этом интернет магазине cherokeegifts.com.ua/cherokeegifts.com.ua/ , поскольку они предлагают достаточно большой выбор. Здесь можно найти другие аксессуары, такие как экосумки, кепки и фартуки. Также у них все заказы обрабатываются в день оформления, поэтому доставка приходит достаточно быстро.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
вот и я никак не определюсь
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Вариантов сейчас действительно много. Но я все таки советую не дарить конверт, а выбрать подарочный сертификат для мужчин giftmall.com.ua/on/podarochnyye-sertifikaty-muzhchine , который точно понравится вашему знакомому. Сейчас многие дарят сертификаты и это действительно красиво, модно, интересно и оригинально. Согласны со мной?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Я нещодавно дарувала своїй подрузі новий красивий гаманець, тому можете скористатись цією ідеєю. На сайті інтернет магазину bagtone.ua/uk/zhinochi-gamanci/bagtone.ua/uk/zhinochi-gamanci/ я придбала стильну модель гаманця, який і став моїм подарунком. Єдине, варто пам'ятати, що коли даруєш гаманець, то потрібно покласти в нього хоча б якісь кошти. Це така прикмета, щоб велись гроші)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
ПИтання вибору подарунку потрібно добре обдумати. Врахуйте інтереси людини, тоді зможет епідібрати справді те, що потрібно.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Избранный
|
Настольные игры Стратег Україна покорили уже не одно поколение любителей провести вечер в компании друзей - strateg.ua/uastrateg.ua/ua Уверен, вы точно найдете что-то для себя и своих друзей
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Пользователь
|
Вибір подарунка для мене завжди складна тема. Теж зараз шукаю варіани що подарувати близькій мені людині.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Бессмертный
|
Цитата:
А що за людина? Це із родичів чи друг? Я при виборі подарунка завжди звертаю увагу на його практичність. Ось днями шукала giftua.com.ua/shcho-podaruvaty-viiskovomu/що подарувати військовому. Вирішила свій вибір зупинити на портативному зарядному пристрої, думаю такий подарунок дуже потрібний. Вибирала щоб і потужний був і заряджався від мережі і від сонячної енергії. Може і вам тут подивитися варіанти ідей на подарунок? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Избранный
|
Якщо вам потрібні іграшки для дітей і дорослих - дивіться тут. В них чудовий вибір на будь-який вік та смак. Доречі, нещодавно купувала ось таку гру для нашої компанії - hidkonem.com.ua/nastilni_igri_dlya_doroslihhidkonem.com.ua/nastilni_igri_dlya_doroslih В них чудовий вибір і приємні ціни, рекомендую!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|