|
|
#1 |
|
Местный
|
здравствуйте , хотим сделать дома камин , но не знаю какой нужно делать для него дымоход , подскажите пожалуйста кто сталкивался ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Нам для камина рекомендовали ставить двустенный дымоход, мы такой купили тут себе, они же нам и установили все, вышло не дорого а сделали всё качественно, на совесть.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
я пока только задумываюсь о камина, а где вы покупали?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Это отличный вариант, когда установкой дымохода занимается сам магазин) год назад мы заказали камин из мрамора от производителя GRANEX, ждали около трех недель, на мой взгляд это не долго, тем более результат был очень красивый и качественный)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Избранный
|
Вам нужно найти мастера, который занимается установкой камина. Он объяснит вам все нюансы, а также скажет что именно нужно купить. Мы перед тем как купить себе тут каминную топку нашли такого мастера, он приехал сначала к нам домой. Оценил объем работ, сказал на сколько мощный камин нужен, а также разъяснил все нюансы связанные с дымоходом
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Моя дядя, в прошлом месяце заказывал каминную топку в магазине . Качество купленной каминной топки, дядя охарактеризовал положительно!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новичок
|
Добрый день, посмотрите тут . я тут брал.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Новичок
|
Еще вариант на сайте есть камины, топки, все для каминов, трубы, редства по уходу за камином, решетки каминные
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Новичок
|
24house - це онлайн-магазин, спеціалізований у продажу високоякісних товарів для камінів та обігрівальних систем. Нижче наведено перелік продукції, яку можна придбати на сайті:
Аксесуари для камінів: Великий вибір стильних та функціональних аксесуарів для камінів, таких як вогнетривкі килими, набори інструментів, лопати для очищення попелу та інше. Димоходні системи: Сучасні та ефективні системи для виведення диму з камінів, які відповідають вимогам безпеки та екології. Камінні топки: Різноманітні камінні топки різних розмірів та дизайну, які дозволяють створити затишну атмосферу в будь-якому приміщенні. Камінокомплекти: Комплекти, що включають камінні топки, портал та облицювання, створюючи гармонійний інтер'єр. Печі: Печне лиття: Традиційні та сучасні печі з використанням високоякісного печного лиття. Портали та облицювання: Стильні та естетичні портали та облицювання для камінів, які підкреслюють їхню красу. Решітки камінні: Різноманітні решітки для камінів, які додають елемент декору та забезпечують циркуляцію повітря. Засоби по догляду за каміном: Спеціальні засоби для чищення та догляду за камінами, що забезпечують їх тривалу службу та естетичний вигляд. Топливо: Великий вибір високоякісного топлива для камінів та печей, включаючи дрова, брикети та інше. Електрокаміни: Сучасні та ефективні електричні каміни, які додають тепла та затишку без необхідності використання традиційного топлива. На сайті 24house ви знайдете все необхідне для створення та обслуговування каміна в вашому домі, надаючи вам можливість створити атмосферу затишку та комфорту. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|