|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Привіт всім! Підкажіть будь ласочка мені, чи варто взагалі купляти собі чохол на айфон? Чи він просто буде псувати вигляд мого смартфону? Бо мені важливо також не зіпсувати зовнішність його.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Ну дивіться, якщо ви купували собі смартфон для того щоб показати що ви такий крутий і купили собі айфон, то не купляйте собі ніяких чохлів та захисних стекол, тому що ну це якось не круто..
![]() Ну серйозно, ви для чого смартфон купляєте? Для того щоб він вам якомога довше відслужив? Чи реально для того щоб їм похизуватись? Я власно одягав свій айфон через хвилину після покупки, про скло взалі мовчу, мені телефон достали та на нього наклеяли скло до активації. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Ну зрозуміло ж що купляючи новий айфон, я хочу їм трошки похизуватись, тим паче це новий айфон п'ятнадцять про макс на 512 гб пам'яті! Звісно ні. Просто я хочу не тільки отримувати функції телефону, а також хочу отримувати задоволення від якості свого смартфону, щоб мені було зручно його тримати в руці і щоб захисне скло не брало на себе ляпки різні.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Профи
|
Цитата:
Я ось власно дивлюсь чохли для телефонів chohol.com.ua/catalog/chohli-iphone в перевіреному інтернет магазині і мені гуд. Купляю завжди захису плівку, оскільки скло на айфоні міцне, треба захистити тільки від царапок, а ось чохол я купляв прозорий, щоб не втратити гарний вигляд смартфону. Скільки ось ходжу, більше року з аксесуарами, ні телефон не зіпсував ні емоцій від використання. [IMG]i.postimg.cc/Xv9kkHsw-/image.png[/IMG] |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Профи
|
Цитата:
Бажаю успішної покупки! |