|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Маю питання щодо виховання тодлерів. Мій малюк нещодавно почав ходити, і тепер його не зупинити. Все тягне, всюди лізе. Як з вами впорались? Може, є якісь лайфхаки або поради, як зробити дім безпечнішим для малечі та трохи заспокоїти нерви?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
О, привіт! Так, цей етап може бути справжнім викликом! Пам'ятаю, як ми з цим справлялися. Нам допомогло багато корисних порад із жіночого порталу МАМ . Вони регулярно публікують корисні статті та публікації, які детально описують, як адаптувати дім під потреби дітей-тодлерів. Наприклад, статті про безпеку вдома, як зробити дім безпечним, або як організувати простір, щоб малюк міг безпечно досліджувати територію. Там є чимало порад про те, як встановити захист на шухляди, куточки меблів, вибрати безпечні іграшки. Ці матеріали допомогли нам не тільки зробити дім безпечнішим, але й трохи знизити тривожність, тому що ти точно знаєш, що малюк у безпеці. Ще одна річ, яка допомогла – створити чіткий денний ритуал, що допомагає дитині заспокоїтися і має час для активних ігор і для відпочинку.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Якісні іграшки лише позитивно впливають на розвиток дитини
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Просто купуйте дитині якісні іграшки, якими вона зможе безпечно бавитись та завдяки їм знайомитись зі світом навколо. Не думаю, що це буде надто важко....головне щиро цього захотіти! До прикладу я своїй донечці, якій зараз 1,5 рочка із задоволенням купую оригінальні . Вона від них у захваті! І я щиро радію, що такі іграшки прийшлись їй до душі))
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|