|
Девишник Всё, начиная от косметики и поломанных ногтей и заканчивая секретами истинной красоты. Женский раздел |
|
Опции темы | Опции просмотра |
30.09.2024, 22:45 | #1 |
Профи
|
Омолодження обличчя
Дівчата, вже давно думаю про підтяжку обличчя та омолоджуючі процедури, тому вирішила знайти більше інформації.
Натрапила на дуже корисну сторінку на сайті клініки "Віртус", де описано всі доступні варіанти пластики та омолодження обличчя. Дуже зручно, що там зібрана вся інформація про різні методи: від нехірургічних процедур до комплексної підтяжки. Якщо вас теж цікавлять сучасні методи омолодження, подивіться: |
09.10.2024, 20:28 | #2 |
Новичок
|
Re: Омолодження обличчя
Ну це ви дуже радикально вирішили розкрити тему омолодження обличчя) Можна розпочати з якісних кремів.
|
09.10.2024, 20:30 | #3 |
Новичок
|
Потрібно знати в якому стані обличчя і загалом, яка ситуація. Можна вдаватися до апаратних процедур, але спочатку варто правильно доглядати та використовувати якісну косметику
|
09.10.2024, 20:38 | #4 |
Новичок
|
Якщо вам цікаво, можу поділитися, де я беру креми, що омолоджують, для обличчя. Мені дуже сподобався відбілюючий крем та антиоксидантний ліфтинг. Ось тут подивіться асортимент кремів для обличчя
|
16.12.2024, 19:10 | #5 |
Профи
|
Щоб зберегти молодість, треба гарно відпочивати. На курорті Трускавець у будь-яку пору року можна відмінно відпочити, а ще пройти лікування та різні СПА-процедури -
|