|
Юридический форум Правовая информация, законодательство и юр. консультации |
|
Опции темы | Опции просмотра |
02.10.2023, 23:44 | #1 |
Профи
|
Отримати юридичну консультацію
Всім доброго дня! У мене виникла надзвичайна ситуація, пов'язана з правовими питаннями, і я відчуваю, що потребую професійної консультації юриста. Але в цей момент я не знаю, куди звернутися і як знайти надійного фахівця для допомоги. Можливо, хтось із вас може порекомендувати, де і як знайти кваліфікованого юриста? Буду вдячний за ваші поради та досвід!
|
02.10.2023, 23:46 | #2 |
Профи
|
Re: Отримати юридичну консультацію
Вітаю вас! Розумію, що це складна ситуація, і важливо мати професійну підтримку. Я б порадив звернутися до адвокатського об'єднання Zigma
|
14.10.2023, 02:49 | #3 |
Новичок
|
Також раджу "Юридична компанія - Перша правова допомога" місто Дніпро,
+380677401080 |
30.10.2023, 13:17 | #4 |
Новичок
|
Відкрити особистий рахунок для громадянина України за кордоном
Інформація взята зі статті юристів на сайті компанії "Правова допомога", посилання на повний текст Рахунок за кордоном може знадобитися широкій аудиторії. Найчастіші випадки сьогодні це: - індивідуальні підприємці, які шукають альтернативних шляхів для отримання оплат від клієнтів, ніж в Україну; емігранти, яких зараз стало в ЄС багато у зв'язку з війною, що почалася в Україні; - студенти, яким потрібні гроші для покриття щоденних потреб; працівники іноземних компаній для отримання зарплати; - інвестори-вкладники, для зберігання грошей, і щоб мати можливість отримати гарантовані 100 000 євро, якщо банк «лопне», на відміну від українських 200 000 грн, та ін. Вибір юрисдикції для відкриття рахунку залежить від безлічі факторів, одним з яких є власне можливість та бажання банків у цій країні відкривати рахунки іноземним громадянам. Сьогодні ми найчастіше пропонуємо послуги з відкриття рахунку у Чорногорії, Кіпрі, Британії, Польщі, Мальті, ОАЕ. Відкриття рахунку за кордоном передбачає: 1. Посилений фінансовий моніторинг платежів (вхідних та вихідних), що в практичній площині означатиме, що кожен платіж треба буде попередньо погоджувати з банком, і в більшості випадків він не буде уходить день в день; 2. Вищу вартість відкриття та обслуговування рахунку: для відкриття рахунку знадобиться підготувати певний пакет документів з України, який, залежно від вимог банку, може знадобитися перекласти іноземною мовою, апостилювати, понести витрати на доставку тощо; деякі банки/платіжні системи стягують значну комісію за відкриття рахунку (наприклад, британська платіжна система Emerald24 стягує комісію у розмірі 1000 євро); деякі банки/платіжні системи за проведення неоднозначних операцій також можуть стягувати підвищені комісії; 3. Ретельну перевірку джерела походження коштів, при цьому якщо фізична особа зможе показати, звідки зароблені кошти чи якщо банк не влаштують його пояснення, то на цьому часто комунікація банку з клієнтом буде завершена; 4. Досить тривалі терміни відкриття рахунку (близько 1 міс.); 5. Вимоги щодо наявності / підтримки незнижуваних залишків на рахунку (цю вимогу пред'являють майже всі банки ОАЕ). |
10.10.2024, 18:39 | #5 |
Профи
|
Не знаючи усіх особливостей оформлення спадщини за кордоном, зробити це дуже важко. Тому потрібні кваліфіковані юристи -
|