|
|
#1 |
|
Профи
|
Які права та обов'язки покупця визначаються у договорі купівлі-продажу житлового будинку?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Права та обов'язки покупця, що визначаються у договорі купівлі-продажу житлового будинку, можуть включати зобов'язання оплати вартості житлового приміщення в установлені строки, право на вимогу передачі власності після виконання умов угоди, а також право на перевірку технічного стану житла перед підписанням договору. Для визначення всіх прав та обов'язків угоди рекомендується звернутися до приватного нотаріуса kutsevol.com.ua/]kutsevol.com.ua/ та отримати відповідну консультацію.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Мені здається, що зараз не проблематично отримати різноманітні якісні нотаріальні послуги від фахівців
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Я зараз шукаю нотаріуса в Києві . Хто порадить?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Права покупця: Отримати будинок у визначений термін згідно з умовами договору. Перевірити стан нерухомості перед передачею, а також отримати документи, що підтверджують право власності. Вимагати усунення недоліків (якщо вони виявлені під час приймання будинку). Обов'язки покупця: Оплатити вартість будинку у строки та в порядку, визначеному договором. Прийняти об'єкт нерухомості у встановлені строки. Дотримуватися правил експлуатації будинку після оформлення права власності. Це загальні положення, але конкретні права та обов'язки можуть варіюватися в залежності від умов конкретного договору. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
А по яким саме питанням ви плануєте до нотаріуса звертатись? Можете хоч трішки конкретизувати? Мені здається, що в Києві не проблема знайти досвідченого профі та отримати дійсно якісну інформативну консультацію. Послуги нотаріуса shatylo-partners.com.ua/poslugi/notarius/shatylo-partners.com.ua/poslugi/notarius/ вам точно нададуть в повному обсязі спеціалісти з Шатило і Партнери . Тули можете сміливо звертатись з будь-якими юридичними питаннями
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|