|
|||||||
| Образование в Днепре ВУЗы, школы Днепра, тренинги, курсы и все, что касается образования |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
В якій онлайн школі навчаються Ваші діти, підкажіть будь ласка де зараз можливо отримати якісне дистанційне навчання в Україні.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Дистанционное обучение пользуется популярностью сегодня. Многие дети вынуждены учиться в таком формате. 977.com.ua предлагает возможность каждому ребёнку в Украине получить качественное среднее образование в онлайн режиме, несмотря на ваше место жительства. Узнать детали обучения, цены и другую информацию, сможете на сайте школы.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Це дуже популярний вид навчання. Моя донька теж на дистанційному навчанні, тож я точно знаю про що говорю. Ми взяли ноутбук їй новий, тому займатися їй тепер легко і просто. Тут товари для НУШ недорогі, тому якщо Вам цікаво - подивіться що є в цьому магазині.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Ми сина перевели в онлайн школу (10клас). Онлайн школа від навчального центру Planetaclub - . Вчителі школи – лише кваліфіковані фахівці з профільною освітою та солідним досвідом роботи. Уроки проходять онлайн, наживо, в режимі реального часу
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А мы будем в столицу переезжать, подскажите где можно найти свежую информацию о школах Киева?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
К примеру Вы можете тут посмотреть какие в городе Киев есть школы Сама с помощью этого онлайн сервиса выбрала дочке хорошую частную школу недалеко от дома. Информация, которая есть на сайте регулярно обновляется и проверяется в ручную. Удобно что есть телефоны и адреса всех школ города.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новичок
|
а мені порадили для створення онлайн курсів. Може комусь знадобиться. Я дуже задоволена.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Есть много подобных школ которые предоставляют подобные услуги онлайн школы, но очень важно что бы основа этой школы была очень качественной так что думаю стоит еще добавить хорошее место это по британской международной программе обучения в которой есть такая основа которая работает в очень многих странах мира!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
Для навчання треба купити якісну канцелярію, рекомендую магазин Кнопка -
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Избранный
|
Я почала вивчати німецьку мову на сайті і була приємно здивована якістю уроків.Купувала курс для початківців, щоб освоїти базову граматику і словниковий запас. Заняття були структуровані, а матеріали різноманітні — і відео, і інтерактивні вправи. Є також можливість спілкуватися з іншими учнями в групах, що дуже допомогло мені подолати мовний бар’єр.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Пользователь
|
Дистанційне навчання з репетитором – це зручний спосіб отримати індивідуальні уроки, не виходячи з дому. Воно має багато переваг і може бути ефективним, якщо правильно організувати процес. Гнучкий графік – можна вибрати зручний час для заняття і легко поєднувати їх з іншими справами. Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Пользователь
|
Переконайтеся, що репетитор має відповідні знання та досвід. Переконайтесь, що методика відповідає цілям і стилю навчання. Наявність пробного заняття – багато репетиторів пропонують безкоштовні пробні уроки, щоб ви могли оцінити їх підхід. Найкращі репетитори на сайті only-student
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Новичок
|
стихи Александра Сергеевича Пушкина
|