|
|||||||
| Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт, друзі! Хочу додати мангал у нашому ресторані, але чесно кажучи, не знаю, як правильно облаштувати все, щоб це було безпечно і зручно. Звичайні витяжки щось не надто ефективні, кажуть, що дим буде йти всюди. Може, хтось з вас вже це робив і має поради, що та як краще зробити?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Мангал — це дуже крута штука, але так, без належного облаштування можна вляпатися в неприємності з димом. У нас так і було — дим ішов по всій кухні, а потім ще й у зал. Я би радив одразу звернутися до компанії Завод Гідрофільтрів. В них можна купити gidrofiltr.com.ua/]гидрофильтр для мангала , і це, чесно, ідеальне рішення для такої справи. Гідрофільтр працює як щит між димом та вашою вентиляцією. Він ловить усю сажу і іскри, не даючи їм поширюватися далі. У нас з моменту встановлення вентиляція більше не забивається, дим не просочується в зал, і всі ці страшні запахи лишаються історією. Також дуже кайфово те, що гідрофільтр має функцію автоматичного миття, а це значить — ваш персонал менше страждає, бо не треба постійно чистити вентиляцію. Клієнти задоволені, а кухня працює набагато краще.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Привіт! Ми нещодавно встановлювали мангал у себе, тому можу поділитися кількома порадами. Найважливіше – це правильна витяжка. Звичайні витяжки дійсно можуть не впоратися, краще одразу дивитися в бік спеціалізованих систем для мангалів, які мають більшу потужність і фільтри для видалення жиру та запахів. Ще важливо продумати вентиляцію, щоб свіже повітря поступало безпосередньо до мангалу. Ми працювали з компанією [назва компанії, якщо є], і вони допомогли все організувати. Якщо цікаво, можу скинути контакти або детальніше розповісти!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|