|
|||||||
| Транспорт Удобство, маршруты городского транспорта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт! Збираюся купити вживане авто, і мене дуже хвилює, щоб не купити машину з проблемами, які не видно при огляді. Мені сказали, що можна перевірити історію автомобіля через CarFax. Що це за сервіс і яка саме інформація в ньому є? Чи варто це робити перед покупкою?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
CarFax — це один із найпопулярніших сервісів для перевірки історії вживаних автомобілів. Для того, щоб отримати звіт, потрібно вказати VIN номер автомобіля, і вам нададуть детальну інформацію про його історію. Зокрема, ви дізнаєтесь, чи був автомобіль в аваріях, чи був він викрадений, а також чи потребував він серйозного ремонту після аварій або пошкоджень. Також можна дізнатись, скільки власників було у автомобіля і чи були проблеми з документами. Це важлива перевірка, оскільки така інформація може допомогти уникнути покупки машини з серйозними прихованими проблемами.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я використала CarFax www.carfaxdoc.com/ перед покупкою авто, і це допомогло мені уникнути багатьох неприємних ситуацій. Звіт показав, що машина була в серйозній аварії, яку продавець мені не повідомив. Крім того, звіт підтвердив, що у автомобіля було кілька власників і що він потребував відновлення після аварії. Я відмовилася від покупки і вибрала іншу машину, яка виявилася значно кращою за технічним станом. CarFax — це однозначно корисний інструмент для кожного, хто хоче бути впевненим у безпеці покупки.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Привіт! Перевірка історії автомобіля перед покупкою — розумний крок, щоб уникнути прихованих проблем. Carfax — це сервіс, який надає детальні звіти про історію вживаних автомобілів, зокрема тих, що експлуатувалися в США та Канаді. Він збирає інформацію з різних джерел, таких як департаменти транспортних засобів, станції технічного обслуговування, страхові компанії та аукціони.
У звіті Carfax можна знайти: Кількість попередніх власників Історію аварій та пошкоджень Дані про технічне обслуговування Пробіг на різні дати Інформацію про використання в таксі чи оренді Відомості про викрадення чи інші юридичні обмеження Враховуючи, що багато вживаних автомобілів в Україні імпортуються з-за кордону, перевірка через Carfax може надати цінну інформацію про минуле авто. Це допоможе прийняти обґрунтоване рішення та уникнути неприємних сюрпризів після покупки. Отже, перед придбанням вживаного автомобіля рекомендується скористатися послугами Carfax або подібних сервісів для перевірки історії транспортного засобу. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|