|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Якщо Вам потрібно купити якісні речі за нормальною ціною - раджу брати тут xstore-brand.com/product-category/women/svetri-kofti/]купити жіночу кофту Тому що ціни тут завжди низькі, дизайн дуже незвичайний і якість непогана! Сама завжди тут замовляю!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Шукаю до кого можна звернутися для пошиву корпоративного одягу, кого порадите?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Якщо шукаєте надійного постачальника для пошиву корпоративного одягу, раджу звернутися до сервісу Запіканка zapikanka.com/ Я замовляв у них кілька разів, і результат завжди був чудовий. Вони пропонують широкий вибір одягу та сувенірної продукції, а якість тканин і пошиву на вищому рівні. Плюс, дуже зручний процес оформлення замовлення, швидка доставка і можливість персоналізації під ваші потреби.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Бессмертный
|
Я гадаю що в гуглі можна знайти у кого пошити мерч
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Бессмертный
|
Я нещодавно купувала зимову куртку через сайт www.stimma.com.ua/catalog/zhenskaya_odezhda/verkhnyaya_odezhda/zimnie_kurtki_/bezhevyy/ і ось мої враження. Шукала щось тепле і стильне, натрапила на розділ із бежевими зимовими куртками. Вибір виявився досить хорошим, кілька моделей сподобались, але зупинилася на одній, яка виглядала зручною і добре підійде під мої буденні образи. Куртка, яку я обрала, виявилася теплою, легка, а матеріал досить якісний. Доставка прийшла швидко, упаковка без проблем.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|