Добрий день! Хочу встановити кондиціонер у спальні, кімната невелика, 16 м². Шукаю тиху модель, щоб не заважала відпочивати, і бажано з функцією очищення повітря. Ще важливо, щоб магазин був надійним і надавав гарантію. Хто де купував і чи задоволені? Буду вдячна за поради!
Добрий день! Хочу встановити кондиціонер у спальні, кімната невелика, 16 м². Шукаю тиху модель, щоб не заважала відпочивати, і бажано з функцією очищення повітря. Ще важливо, щоб магазин був надійним і надавав гарантію. Хто де купував і чи задоволені? Буду вдячна за поради!
Я нещодавно купувала кондиціонер у магазині «Євротехніка» і можу розповісти про свій досвід. Для спальні вибрала Cooper&Hunter із семиступеневою системою очищення повітря та інверторною технологією, яка забезпечує тиху роботу і значну економію електроенергії. У магазині допомогли підібрати модель, враховуючи розмір кімнати та мої побажання. Порадувала також швидка доставка — товар отримала вже наступного дня. Монтаж виконали їхні спеціалісти: все зроблено якісно, залишили після себе порядок. На всі товари надають офіційну гарантію, тому можна бути спокійними за сервіс. Тепер у кімнаті прохолодно, чисте повітря і жодного зайвого шуму.