22.12.2024, 13:17 | #1 |
Новичок
|
Якісний ресурс DeWatermark
Привіт, хлопці! Нещодавно натрапив на сервіс DeWatermark, який обіцяє видаляти водяні знаки із фотографій за допомогою штучного інтелекту. Я давно шукаю зручний інструмент для цього завдання, тому що іноді потрібно швидко позбавлятися від водяних знаків на зображеннях, але зберегти якість. Чи були у когось уже досліди із цим сервісом? Цікавить, наскільки точно він відновлює картину, якщо водяний знак знаходиться на складних ділянках, наприклад, на обличчях або текстурах? Скільки часу займає процес, і чи є у цьому плані якісь особливості? Може хтось знає, чи можна використовувати сервіс для великих обсягів фотографій?
|
22.12.2024, 16:33 | #2 |
Новичок
|
Re: Якісний ресурс DeWatermark
Я нещодавно використовував
|
22.12.2024, 23:05 | #3 |
Новичок
|
Re: Якісний ресурс DeWatermark
Так, я теж використав DeWatermark кілька разів і, в цілому, враження схожі. Для простих завдань інструмент працює дійсно добре, особливо, якщо потрібно швидко видалити водяний знак з великої кількості фотографій. Але із складнішими зображеннями є нюанси. В принципі, цей сервіс чудово підходить для тих, хто не хоче витрачати час на довгу обробку вручну. Але для професіоналів, які працюють із зображеннями на високому рівні, результат може вимагати доопрацювання. Це не ідеальний інструмент для всіх випадків, але для щоденних завдань цілком прийнятно.
|